Worstmakerij

Bij de slagerij hebben wij ook een worstmakerij, waarin vrijwel al onze vleeswaren en worstsoorten worden geproduceerd.


Toppers
  • Boterhamworst
  • Leverworst
  • Hammen
  • Bloedworst


Specialiteiten
  • Steenberger pavantriham: in de kelder 9 maanden gerijpt.
  • Nagelhout: een gedroogde rundermuis. Een luxe rookvlees met een klein beetje kruidnagel en peper.
  • Zuidwoldiger rug: een varkensfilet met Ardenner mosterd. In stukjes van 500 gram tot 1 kilo.
  • Roomleverworst: waar onder andere andere slagroom in verwerkt zit.
  • Smeerleverworst: met onder andere kaneel en rozijnen.
  • Landleverworst
  • Drentse pieperij: worst in de vorm van een pijpje, met jeneverbes


Buitenlandse vleeswaren
  • Serranoham
  • Parmaham
  • Mortadella
  • Pancetta
  • Schwarzwalder schinken
  • Salami